İSTANBUL / ESENYURT - Doç.Dr. Hüseyin Çelik İlkokulu

Nis

İstanbul Valiliğimiz tarafından ilçemizde gerçekleştirilen "Türkiye Yüzyılı Çocukları Programı", Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih KACIR ve Valimiz Sayın Davut GÜL Kaymakamımız Sayın Fatih ÇOBANOĞLU ve İlçe Müdürümüz Tayfun ÖZYOLCU’ nun teşrifleri ile gerçekleştirildi.

Nis

Bugün yılın son semineri olan "Çocuk Eğitiminde Sınırlar" isimli seminerimizi gerçekleştirdik. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz. Bundan sonraki seminerlerimizde görüşmek dileğiyle.

Okul Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi

Nis

Doç. Dr. Hüseyin Çelik İlkokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı velilerimizin katılımıyla okulumuz konferans salonunda coşkuyla kutlandı.

Kutlu Olsun!

Sevgili Çocuklar,

Millî Mücadelemiz ve bağımsızlığımızın sembolü “Türkiye Büyük Millet Meclisi”mizin 104.yaşı  ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  sizlere armağanı ve emaneti olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Mrt

Okulumuzda  2.’si düzenlenen “İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması” gerçekleşti.

“Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın”

Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ve milli mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz…

Mrt

Yaşamın her anını özel ve güzel kılan; çalışarak, üreterek ve paylaşarak iş gücündeki beşeri sermayemizi kıymetlendiren; değerlerimizin temsilcisi ve taşıyıcısı rolleriyle nesillerimizin “ilk öğretmenleri” olan tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kutlu olsun…

Programın düzenlenmesine destek olan başta Okul Müdürümüz Cem SEKMEN’e,  Okul Aile Birliği Başkan ve yardımcılarına teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz dördüncü sınıf öğrencileri trafik eğitimi parkuruna katıldılar. Trafik ve deprem eğitimleri alan öğrencilerimiz 7.5 şiddetinde bir deprem simülasyonuna da girdiler. Bütün eğitimlerin ardından minik şoförlerimiz direksiyon başına geçtiler. Bağcılar Trafik eğitim merkezine 30 öğrencimizi götürüp getiren

Büşra Ayşe KURT

Şeyma GÖRÜNÜŞ

Cansu SEVİNDİK

Emre TÜRKER

Hocalarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. Dönem veli seminerlerimize düzenli katılım sağlayan velilerimize Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik servisimiz tarafından sertifikaları verilmiştir. 2. Dönem de seminerlerimize düzenli katılım sağlayan velilerimize sertifika verilecektir. Katılımlarınızı bekliyoruz.

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Servisi

Şbt

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik servisimiz tarafından "Meslek Seçiminde Ailenin Rolü" adlı seminerimiz gerçekleştirildi. Katılan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz.